Üdvözöjük az EJOT Hungaria Kft. honlapján!


Fém alkatrészek korszerű szereléstechnológiája - direkt, vagy más néven menetnyomó csavarozás
Alumínium- és magnézium ötvözetek, nagyszilárdságú karosszéria elemek, nyomásos öntvények,
acélszerkezetek korszerű szerelése


Egy hagyományos, pl. Metrikus menet elkészítése fúrásból, sorjázásból, tisztításból, menetfúrásból és ismételt tisztításból tevődik össze. Ennek a szerszámszükséglete és műveleti ideje mára kifejezett verseny hátrányt okoz, mind termelékenység, mind költséghatékonyság szempontjából. Az ún. direct, vagy más néven menetnyomó csavarozás egyre elterjedtebb eljárássá válik a fémes kötések kialakításánál. A direktcsavarozás mint menetmegmunkálás csak jól megtervezett csavarkötések esetén jelent igazán költség hatékony megoldást.
Kérje Ön is konstrukciós és műszaki támogatásunkat, melynek keretében az EJOT ALTRA CALC tervező programmal modellezzük az optimális megoldást.

Az EJOT számos megoldást kínál:
  • ALTracs PLUS® az alu- és magnézium könnyűfémek, homok- és nyomásos öntvények csavarozásában nyújt egyedi megoldást. Az egyedülálló menetgeometria, kiemelkedő kötéstulajdonságokat és élettartamban működő kötéserőt eredményez, akár többszöri újra szerelhetőséget is biztosítva.
  • SHEETtracs® a nagy dinamikus terhelésnek kitett lemezes szerkezetek rögzítő eleme. Speciális menetprofil kialakításának köszönhetően a kötésszilárdság akár megduplázható.
  • FDS® karosszéria elemek ún. hideg folyató furatos, egyirányú szerelhetőségét biztosító speciális műszaki megoldás, mely elő furatolás nélkül gyors és hatékony folyamatbiztos szerelhetőséget nyújt.
  • SPIRALFORM® acél alapanyagok direktcsavarozásához

  
Halász József

+36 30 380 7641
jhalasz@ejot.com
Szecskő Henrik

+36 20 294 0339
hszecsko@ejot.com
Kis Tamás

+36 24 519 357
tkis@ejot.com


copyright © EJOT - Utolsó módosítás: 2022.07.21. | Adatkezelési tájékoztató