Üdvözöljük az EJOT Hungaria Kft. honlapján!

Fontos Önnek a termelékenység, szeretné elkerülni a menetkészítés lépéseit?
Alkalmazza menetnyomó technológiánkat!


Az EJOT 1977-ben szabadalmaztatta az első termoplaszt műanyagokhoz kifejlesztett ún. PT® csavart, mely a mai napig meghatározó a világpiacon. Egy hagyományos menet elkészítése fúrásból, sorjázásból, tisztításból, menetfúrásból és ismételt tisztításból tevődik össze. Ennek a szerszámszükséglete és műveleti ideje mára kifejezett verseny hátrányt okoz ügyfeleink részére, ezért az ún. direct, vagy más néven menetnyomó csavarozás mára a vezető eljárássá vált a műanyagok csavarozásában. A direktcsavarozás mint menetmegmunkálás csak jól megtervezett csavarkötések esetén jelent igazán költség hatékony megoldást.
Kérje Ön is konstrukciós és műszaki támogatásunkat, melynek keretében az EJOT DELTA CALC tervező programmal modellezzük az optimális megoldást.

Az EJOT számos megoldást kínál:
  • DELTA PT® csavar, 10.9 szilárdsággal, igény szerinti felületkezeléssel, változatos dizájn választékkal.
  • DELTA PT® P (Plastics) csavar műanyag alapanyagból, így megoldást jelent a korróziós, súlycsökkentési, szigetelési követelményekre.
  • DELTA PT® DS csavar a duroplast, nagy szilárdságú és kombinált összetételű műanyagokhoz gyártott acél csavar, speciális menetkialakítással.
  • DELTA PT® ALU csavar a jövő innovatív műanyag csavarja...

 
Pordán Lajos

+36 30 436 6211
lpordan@ejot.hu
Halász József

+36 30 380 7641
jhalasz@ejot.hu
Szecskő Henrik

+36 20 294 0339
hszecsko@ejot.hu
Kis Tamás

+36 1 289 3099
tkis@ejot.hu


copyright © EJOT - Utolsó módosítás: 2018.02.21. | Adatkezelési tájékoztató